Anđušić potpisao profesionalni ugovor sa Zvezdom(04.04.2020)

Košarkaški klub Crvena zvezda potpisao je danas ugovor na četiri i po godine sa juniorom Filipom Anđušićem.

Junior Zvezde je potpisao prvi profesionalni ugovor.

On je bivši MVP kadetske lige Srbije i jedan od najtalentovanijih igrača 2002. godišta, saopšteno je na sajtu crveno-belih.

Visok je 208 centimetara, može da pokriva pozicije krilnog centra i centra. Ponikao je u KK Pljevlja, a zatim je igrao za Vizuru, odakle je prošlog proljeća prešao u Crvenu zvezdu.

Anđušić je u maju prošle godine potpisao stipendijski ugovor sa Crvenom zvezdom i pojačao juniorski tim.

On je rekao da mu je čast što je potpisao prvi profesionalni ugovor sa Zvezdom.

“Prilikom potpisivanja stipendijskog ugovora rekao sam da me čeka mnogo rada i treninga, kako bih se izborio za šansu u Crvenoj zvezdi. Mogu jedino da nastavim da radim više, jer tek sada idu najveći izazovi”, naveo je Anđušić.


Ko su MLADI u Crnoj Gori ?

Ko su MLADI u Crnoj Gori ?

Prema Zakonu o mladimaCrne Gore, mladi su osobe koje imaju 15 – 30 godina starosti. Međutim, u različitim zemljama, period mladosti se različito definiše (npr. u EU period mladosti traje do navršene 35. godine, u Maleziji čak do 40. godine). Mladi su veoma važan resurs razvoja jednog društva, tako da proces planiranja politike za poboljšanje položaja mladih u našoj lokalnoj zajednici predstavlja veoma važan korak.

Portal mladicg.me

Informisanje je često od ključnog značaja za participaciju, a pravo mladih na pristup informacijama o povoljnim prilikama i temama je veoma bitno.

Ovim portalom se želi mladima pružiti mogućnost da se upoznaju sa svim bitnim informacijama vezanim za omladinsku politiku. Mladima je potrebno da budu kvalitetno informisani o svojim pravima i mogućnostima, kao i o programima i uslugama koje im se nude.

Svrha i cilj postojanja portala je informisanje mladih iz Pljevlja, mladih u Crnoj Gori, o svim aktuelnostima sa nivoa opštine i države koje se tiču mladih i omladinske politike. Portal „mladicg.me“ biće dostupan ne samo u Pljevljima već i u čitavoj Crnoj Gori. Mladi će imati mogućnost da prate konkurse za razne stipendije, omladinsko-kulturna dešavanja u Pljevljima. Na portalu će se nalaziti i korisni linkovi, kao i Zakonski akti vezani za omladinsku politiku. Ovim portalom stvoriće se potpuna informisanost mladih informacijama koje su bitne za njih.

Projekat „Portal mladicg.me“ podržan je od strane NVO "Da zaživi selo" Pljevlja, a u okviru projekta Osnaživanje rada omladinskog kluba i omladinskih organizacija kroz subgranting za realizaciju LPAM-a koje je podržalo Ministarstvo sporta Crne Gore.

Kontakt MladiCG

Portal „mladicg.me“ biće dostupan ne samo u Pljevljima već i u čitavoj Crnoj Gori. Mladi će imati mogućnost da prate konkurse za razne stipendije, omladinsko-kulturna dešavanja u Pljevljima. Na portalu će se nalaziti i korisni linkovi, kao i Zakonski akti vezani za omladinsku politiku. Ovim portalom stvoriće se potpuna informisanost mladih informacijama koje su bitne za njih.

Pošaljite nam poruku