Breznica sanja plasman u sljedeću rundu kvalifikacija za elitno takmičenje(01.04.2020)

Poslije herojski izborenog remija protiv ekipe NSA Sofija (4:4), ŽFK Breznica nastavlja kvalifikacije za Ligu šampiona naše šampionke u 2. kolu preliminarnog turnira igraju protiv Olimpije Kluž, pod Malim brdom u Petrovcu (danas, 18.00).

Rumunke su nosilac grupe 2, a Pljevljakinje bi eventualnim trijumfom zadržale nadu za prvo mjesto, koje vodi u narednu rundu kvalifikacija…

“Kada smo prije četiri godine prvi put igrali Ligu šampiona bili smo srećni kada izgubimo tri razlike”, rekao je trener Breznice Zoran Vuković, koji je optimista…

“Sada dolazimo u situaciju da igramo protiv Kluža i da svi misle da možemo da napravimo nešto. Vjerujem u djevojke, vjerujem da to posljednje kolo može da bude odlučujuće za prvo mjesto. Sanjamo da prođemo dalje”, poručio je Vuković.

A u drugom meču 2. kola sastaju se Mitrovica i NSA Sofija u Nikšiću od 17.30 časova.


Ko su MLADI u Crnoj Gori ?

Ko su MLADI u Crnoj Gori ?

Prema Zakonu o mladimaCrne Gore, mladi su osobe koje imaju 15 – 30 godina starosti. Međutim, u različitim zemljama, period mladosti se različito definiše (npr. u EU period mladosti traje do navršene 35. godine, u Maleziji čak do 40. godine). Mladi su veoma važan resurs razvoja jednog društva, tako da proces planiranja politike za poboljšanje položaja mladih u našoj lokalnoj zajednici predstavlja veoma važan korak.

Portal mladicg.me

Informisanje je često od ključnog značaja za participaciju, a pravo mladih na pristup informacijama o povoljnim prilikama i temama je veoma bitno.

Ovim portalom se želi mladima pružiti mogućnost da se upoznaju sa svim bitnim informacijama vezanim za omladinsku politiku. Mladima je potrebno da budu kvalitetno informisani o svojim pravima i mogućnostima, kao i o programima i uslugama koje im se nude.

Svrha i cilj postojanja portala je informisanje mladih iz Pljevlja, mladih u Crnoj Gori, o svim aktuelnostima sa nivoa opštine i države koje se tiču mladih i omladinske politike. Portal „mladicg.me“ biće dostupan ne samo u Pljevljima već i u čitavoj Crnoj Gori. Mladi će imati mogućnost da prate konkurse za razne stipendije, omladinsko-kulturna dešavanja u Pljevljima. Na portalu će se nalaziti i korisni linkovi, kao i Zakonski akti vezani za omladinsku politiku. Ovim portalom stvoriće se potpuna informisanost mladih informacijama koje su bitne za njih.

Projekat „Portal mladicg.me“ podržan je od strane NVO "Da zaživi selo" Pljevlja, a u okviru projekta Osnaživanje rada omladinskog kluba i omladinskih organizacija kroz subgranting za realizaciju LPAM-a koje je podržalo Ministarstvo sporta Crne Gore.

Kontakt MladiCG

Portal „mladicg.me“ biće dostupan ne samo u Pljevljima već i u čitavoj Crnoj Gori. Mladi će imati mogućnost da prate konkurse za razne stipendije, omladinsko-kulturna dešavanja u Pljevljima. Na portalu će se nalaziti i korisni linkovi, kao i Zakonski akti vezani za omladinsku politiku. Ovim portalom stvoriće se potpuna informisanost mladih informacijama koje su bitne za njih.

Pošaljite nam poruku