Kik box klub “Pljevlja” nastavlja sa odličnim rezultatima(04.04.2020)

Kik box klub “Pljevlja” uzeo je učešće na internacionalnom turniru u kik boxu WAKO GRAND PRIX koji se održao juče u Sarajevu.

Nastupila su sa tri takmičara kluba: Alija Selmanović u kategoriji 91+, Amar Raščić u kategoriji -75 kg i Tarik Raščić u kategoriji -42 kg.

Osvojene su 3 medalje, 2 srebrne i jedna bronzana.

Treba napomenuti da je ovo veoma jako takmičenje koje se nalazi na WAKO bodovnoj listi i da je ovo dobar rezultat za bodove Pljevaljskih kik boxera.

Trener Elsan Delić kaže da su mogli i do tri zlata ali je falilo i malo sportske sreće.

Tariku Raščiću je bukvalno ukradeno zlato jer je bio mnogo bolji od svog protivnika u finalu dok Amar Raščić i Alija Selmanović poslije brilijantnog nastupa na Evro kupu ovaj put nijesu došli do zlata. Ne može uvijek da se osvoji zlatna medalja – rekao nam je trener Elsan Delić.

Takmičarska sezona je tek počela a mi se nadamo da će naši takmičari zastavu našeg grada i države nastaviti da podižu na pobjedničkim postoljima širom Evrope i svijeta. Na kraju se želimo zahvaliti Opštini Pljevlja i pekari “Padrino” koji su nam omogućili učešće na ovom jakom turniru – zaključio je Delić.


Ko su MLADI u Crnoj Gori ?

Ko su MLADI u Crnoj Gori ?

Prema Zakonu o mladimaCrne Gore, mladi su osobe koje imaju 15 – 30 godina starosti. Međutim, u različitim zemljama, period mladosti se različito definiše (npr. u EU period mladosti traje do navršene 35. godine, u Maleziji čak do 40. godine). Mladi su veoma važan resurs razvoja jednog društva, tako da proces planiranja politike za poboljšanje položaja mladih u našoj lokalnoj zajednici predstavlja veoma važan korak.

Portal mladicg.me

Informisanje je često od ključnog značaja za participaciju, a pravo mladih na pristup informacijama o povoljnim prilikama i temama je veoma bitno.

Ovim portalom se želi mladima pružiti mogućnost da se upoznaju sa svim bitnim informacijama vezanim za omladinsku politiku. Mladima je potrebno da budu kvalitetno informisani o svojim pravima i mogućnostima, kao i o programima i uslugama koje im se nude.

Svrha i cilj postojanja portala je informisanje mladih iz Pljevlja, mladih u Crnoj Gori, o svim aktuelnostima sa nivoa opštine i države koje se tiču mladih i omladinske politike. Portal „mladicg.me“ biće dostupan ne samo u Pljevljima već i u čitavoj Crnoj Gori. Mladi će imati mogućnost da prate konkurse za razne stipendije, omladinsko-kulturna dešavanja u Pljevljima. Na portalu će se nalaziti i korisni linkovi, kao i Zakonski akti vezani za omladinsku politiku. Ovim portalom stvoriće se potpuna informisanost mladih informacijama koje su bitne za njih.

Projekat „Portal mladicg.me“ podržan je od strane NVO "Da zaživi selo" Pljevlja, a u okviru projekta Osnaživanje rada omladinskog kluba i omladinskih organizacija kroz subgranting za realizaciju LPAM-a koje je podržalo Ministarstvo sporta Crne Gore.

Kontakt MladiCG

Portal „mladicg.me“ biće dostupan ne samo u Pljevljima već i u čitavoj Crnoj Gori. Mladi će imati mogućnost da prate konkurse za razne stipendije, omladinsko-kulturna dešavanja u Pljevljima. Na portalu će se nalaziti i korisni linkovi, kao i Zakonski akti vezani za omladinsku politiku. Ovim portalom stvoriće se potpuna informisanost mladih informacijama koje su bitne za njih.

Pošaljite nam poruku