3×3 spektakl na punom trgu u Pljevljima

3×3 Montenegro LOB Tour 2K23 organizovao je sa dvodnevni basket događaj koji je minulog vikenda održan u Pljevljima, najsjevernijem crnogorskom gradu sa 15 godina dugom istorijom u održavanju basket turnira, pod sloganom “BACI DROGU U KOŠ”.

Prvog dana u saradnji sa Crnogorskim olimpijskim komitetom održana je COK 3×3 liga za djecu na kojoj je nastupilo osam ekipa – KK RUDAR sa 4 ekipe i KK PLJEVLJA sa 4 ekipe.

Prvo mjesto osvojila je ekipa BERSI u sastavu: Mateja Sekulić, Andrija Terzić, Haris Kecević, Densin Čuturić.

Drugo mjesto zauzela je ekipa 2VIP u sastavu: Ilija Krivačević, Petar Krivačević, Veljko Petrović, Viktor Dakić sa trenerom Predrag Doderović (KK PLJEVLJA)

Treće mjesto pripalo je ekipi GOGSONOVI TIGROVI u sastavu: Marko Mojović, Mihajlo Milić, Stefan Džaković, Janko Petrović sa trenrom Miodrag Jašović (KK RUDAR)

U Pljevljima je, sad već tradicionalno, organizovan i turnir za žene čiji je nagradni fond iznosio 450 eura, a na njemu je učestvovalo pet ekipa. Trećeplasirana ekipa bila je MM Market u sastavu: Elena Šljukić, Sara Malidžan i Ivana Šljukić, drugo mjesto pripalo je ekipi BEBE koju su činile: Anđela Patrić, Edina Mukladžija, Tijana Zejak i Jovana Mandić , dok je turnir osvojila ekipa TMMN u sastavu: Marija Šikić, Nađa Čabarkapa, Maša Bujišić i Tara Vulević.

U nedjelju je pred početak glavnog turnira organizovan kvalifikacioni turnir na kojem su nastupile pet ekipa, a plasman u glavnu fazu ostvarile su ekipe “BROTHERHOO” u sastavu: Miloš Bujišić, Mladen Cupara, Marko Maksimović, kao i ekipa “Neko zbog para, neko zbog drugara” čiji sastav su činili: Miljan Vujanović, Pavle Bulatović i Dušan Vučelić.

Turneja 3×3 Montenegro Lob Tour 2k23 se nastavlja i basket već idućeg vikenda 5. i 6. avgusta stiže u Mojkovac.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: