novo

59. MOSI IGRE U UŽICU OD 10. DO 14. JULA 2024. GODINE

U petak, 1. decembra 2023. godine, u Užicu su održane sjednice Stalnog komiteta i Skupštine MOSI igara „Užice 2024″. Sjednicama je prisustvovalo više od 30 delegata iz gradova i opština učesnika MOSI, a ispred Opštine Pljevlja sjednicama je prisustvovala VD Sekretarka Sekretarijata za sport i mlade Milica Sekulić.

Tom prilikom, zamjenik predsjednika Opštine Kolašin Miodrag Bulatović, ispred prethodnih organizatora MOSI „Kolašin 2023″, podnio je Izvještaj o realizovanim igrama, a nakon toga izvršena je primopredaja rukovođenja Skupštinom i Stalnim komitetom. Ispred Grada Užica delegatima Skupštine obratio se Ratko Trmčić – Član Gradskog vijeća zadužen za društvene djelatnosti.

Na samoj Skupštini donijete su sljedeće odluke. Termin održavanja 59. MOSI igara „Užice 2024″ je od 10. do 14. jula 2024. godine. Uzimajući u obzir da opština Užice posjeduje bazen, kao i sve veću popularnost basketa 3×3 koji je i na programu Olimpijskih igara od 2017. godine, uvrštena su još tri sporta u program igara, a to su: plivanje (muškarci), vaterpolo (muškarci) basket 3×3 (muškarci i žene). U članstvo MOSI primljena je i Opština Ljubovija.

Prema riječima organizatora 59. MOSI igara „Užice 2024“ prvi zadaci su već uspiješno obavljeni i nema sumnje da će predstojeće MOSI igre u Užicu, biti najmasovnije i najbolje organizovane igre.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: