novo

BACI DROGU U KOŠ – Ljetnji Turnir u Basketu se bliži!

15 GODINA DUGA TRADICIJA u Pljevljima donosi nam još jedan nezaboravan vikend posvećen 3×3 basketu

Pripremite se za dvodnevni spektakl koji će se održati 29. i 30. jula, a pod istim sloganom koji već godinama krasi naš grad – „BACI DROGU U KOŠ“ – okupiće se najbolje basket ekipe da se nadmeću u najuzbudljivijim mečevima!

Da biste bili dio ove nezaboravne košarkaške manifestacije, neophodno je PRIJAVITI SVOJU EKIPU. Prijave traju do 27.07.2023. do 18h, zato požurite i osigurajte svoje mjesto u najiščekivanijem sportskom događaju ovog ljeta!Evo nekoliko važnih informacija o turniru: 📌 Najboljih 6 ekipa po FIBA tablici izboriće se za mjesto u glavnom turniru. 📌 Organizator zadržava pravo da odabere još najviše 4 ekipe, s prednošću za ekipe iz Pljevalja koje će direktno igrati u glavnom turniru. 📌 Ostale ekipe će imati priliku nastupiti na kvalifikacionom turniru, koji će se održati neposredno prije glavnog turnira. Borit ćete se za preostala mjesta, zato nemojte propustiti ovu šansu!Nedjelja, 30. jula, rezervisana je za KVALIFIKACIONI I GLAVNI TURNIR. U slučaju velikog broja ekipa, dio mečeva će se odigrati i u subotu, kako bismo osigurali da svi imaju priliku pokazati svoje vještine i talente na terenu!

Pravila su jednostavna – samo najbolji preživljavaju! Povedite ekipu, dođite i uživajte u nezaboravnom sportskom događaju, ispunjenom uzbuđenjem, rivalstvom i sjajnom košarkom!Budite dio naše 15-godišnje tradicije i pridružite nam se na još jednom nezaboravnom ljetnjem turniru u košarci! Vidimo se na terenu!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: