novo

Breznica dio ECA Europan Club Association

ECA Europan Club Association – Evropsko udruženje klubova, je zvanično priznato od strane UEFA i FIFA kao jedino nezavisno tijelo za fudbalske klubove na evropskom nivou. Od svog osnivanja 2008. godine, ECA je predstavljala i stvarala vrijednost za svoje članstvo i šire, čuvajući, jačajući i razvijajući interese evropskih klubova kao ključnog klupskog dionika u svim međunarodnim fudbalskim poslovima i donošenju odluka.

-ECA djeluje na principu da su klubovi srce fudbala, te da osnovna uloga koju klubovi imaju u razvoju, održivosti i uspjehu fudbala mora biti bolje koordinirana, prepoznata i operacionalizirana. Rade na jačanju svakog kluba za dobrobit svih i kako bi osigurali da klubovi budu u središtu odluka.

YOU ARE AT:Početna » Breznica dio ECA Europan Club AssociationFUDBALBreznica dio ECA Europan Club AssociationAdminBy ADMIN22. јула 2023.Updated:22. јула 2023.Нема коментара2 Mins ReadECA Europan Club Association – Evropsko udruženje klubova, je zvanično priznato od strane UEFA i FIFA kao jedino nezavisno tijelo za fudbalske klubove na evropskom nivou. Od svog osnivanja 2008. godine, ECA je predstavljala i stvarala vrijednost za svoje članstvo i šire, čuvajući, jačajući i razvijajući interese evropskih klubova kao ključnog klupskog dionika u svim međunarodnim fudbalskim poslovima i donošenju odluka.Sadržaj se nastavlja nakon oglasaAlu Felga CARMANI 7 PUNCH Anthracite Polish – 8x18Sponsored by MonadPlug-ECA djeluje na principu da su klubovi srce fudbala, te da osnovna uloga koju klubovi imaju u razvoju, održivosti i uspjehu fudbala mora biti bolje koordinirana, prepoznata i operacionalizirana. Rade na jačanju svakog kluba za dobrobit svih i kako bi osigurali da klubovi budu u središtu odluka.Ova organizacija vrši direktno zastupanje klubova radi zaštite i promocije njihovih interesa u vezi sa evropskim klupskim fudbalskim pitanjima.Ono što je važno girsira se vusok nivo uključenosti u proces donošenja odluka fudbalskih rukovodećih tijela.Saradnja se manifesuje kroz posvećenost igranju konstruktivne uloge u evropskom fudbalu, zajedno sa svim zainteresovanim stranama.Usluga: Ponuditi razmjenu znanja, informacije i usluge klubovima članovima o pitanjima evropskog klupskog fudbala.–Ponosni smo što je Fudbalski klub Breznica pozvan da bude ECA član za ciklus 2023/27, koji je počeo 1. jula 2023. Kao klub koji učestvije u višoj diviziji UEFA takmičanja, stekli smo pravo na pridruženo članstvo koje donosi širok spektar članskih prava, uključujući prisustvo na Generalnoj skupštini, s pravom predlaganja kandidata i glasanja za izbor predstavnika u ECA odborima, apliciranja za druga ECA konsultativna tijela (kao što su radne grupe) i primanja širokog spektra usluga koje ECA nudi. Veliko hvala na pozivu i radujemo se zajedničkim budućim projektima i inicijativama, saopšteno jebiz Breznice.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: