novo

Breznica opet piše istoriju ženskog fudbala u Crnoj Gori

Nova fudbalerka kluba iz našeg grada je Japanska internacionalka KIMOTO HAZUKI koja dolazi iz Kagosime iz Japana i prva je fudbalerka koje je došla iz te zemlje u Crnu Goru.

Osim nje nova pojačanja BREZNICE za UEFA ligu Šampiona su: Aleksandra Vujošević koja igra na poziciji centralnog beka, bivša je fudbalerka više klubova iz regiona a dolazi iz ŽFK Obilić iz Herceg Novog, Aleksandra Anja Popović A reprezentativka Crne Gore koja igra na poziciji desnog beka a dolazi iz prvaka Albanije ŽFK Vlaznije iz Skadra, Stefana Bitević koja igra na poziciji napadača a imala je nekoliko nastupa za A žensku selekciju Srbije a dolazi iz ekipe ŽFK Šumadija iz Kragujevca i Stanković Mima koja igra na poziciji napadača i dolazi iz ŽFK Mašinac iz Niša i jedna je od najboljih fudbalerki zadnjih godina u Srbiji. Trenutno osim fudbala je i asistent u nastavi na fakultetu za fizičku kulturu u Nišu.

Iz kluba poručuju da djevojkama žele puno sreće u klubu i gradu i nadamo se ujedno odličnim rezultatima u sezoni 2020/2021.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: