novo

Crnogorski izviđači posjetili Stefana Mugošu, on ih obradovao pogotkom

Crnogorski izviđači posjetili su reprezentativca Crne Gore Stefana Mugošu u Južnoj Koreji.

Inčon je u nedjelju savladao Degu 3:1, a vodeći gol za domaće postigao je upravo Stefan Mugoša, što je bio njegov prvijenac u povratničkoj sezoni u klub.

“Hvala vam puno, dobri ljudi, što ste uljepšali svojim prisustvom ovu veoma za mene važnu utakmicu. Osjećaj je neopisiv vidjeti na tribinama u Koreji ovoliki broj ljudi iz Crne Gore. Nadam se da ste uživali. Bila mi je čast. Do nekog drugog viđenja”, napisao je Mugoša na instagramu.

Dušan Masoničić, jedan od izviđača, takođe je iznio utiske u postu na instagramu.

“Nakon nevjerovatnih 12 dana, od kojih bi se mogla jedna fina knjiga napisati, izazova sa toplotnim udarima, straha od nadolazećeg tajfuna, evakuacije zajedno sa blizu 40.000 izviđača, došao je red na odlazak u Inčon na poziv nevjerovatnog Stefan Mugoše.Kako sam se osjećao ne umijem riječima da opišem, pa se zato služim snimcima. Šta je za nas priredio Stefan, zajedno sa cjelokupnim Inčon Junajtedom, pamtićemo cijelog života. Neizmjerno smo počastvovani uvažavanjem koje su nam ukazali. Današnji dan je, zahvaljujući njima, bio kruna jedne nezaboravne avanture koja je neizmjerno obogatila naš izviđački život.Na kraju mogu samo da kažem jedno veliko HVALA Stefanu Mugoši u ime svih nas!”, napisao je Masoničić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: