DANGEROUS MERIDIANBET SLAVIO I U PLJEVLJIMA: Koljević i Bogojević serijom dvojki presudili Termosistemu

Basketaši Dangerous Meridianbeta su nezaustavljivi, pa su nakon pobjede u Bijelom Polju novi trofej osvojili juče u Pljevljima na turniru pod nazivom „Baci drogu u koš“.Na jučerašnjem finalu su snage odmjerili sa Termosistemom sa kojim su igrali i na posljednjem meču trunira u Bijelom Polju (21:12).Rezultat u Pljevljima na kraju je bio 21:10.

Šampionsku ekipu Dnagerous Meridianbeta čine: Aleksandar Bogojević, Marko Koljević, Bogdan Cebalović i Vladan Đukanović.Za ekipu Termosistema nastupali su: Dejan Posuka, Dejan Džaković, Dražen Otašević i Goran Posuka.

Meč na Trgu “Đorđija Peruničića” otvorio je Marko Koljević posle odličnog prodora, da bi brzo uzvratio Otašević koji je uz dodatno bacanje doveo Termosisteme do prvog vođstva 2:1.

Uslijedila je odlična akcija Cebalovića i Bogojevića kojom je ekipa Dengerous Meridianbeta izjednačila posle samo 25 sekundi.

Otašević je nastavio sa serijom pa je ubrzo postigao treći koš za Termosisteme.

Odgovor ubrzo stiže od Bogojevića koji je pogodio dvojku za novi preokret najbolje basketaške ekipe u Crnoj Gori (4:3).

Nastavila se rezultatska klackalica u tim momentima pa je Dejan Džaković odgovorio dvojkom na drugoj strani za 5:4.

Nakon dvojke raspoloženog Bogojevića, Posuka je izjednačio rezultat na 6:6 da bi nakon četiri minuta igre i poena Cebalovića Dangerous Meridianbet stigao do prednosti 10:6.Pri rezultatu 12:8 Džaković promašuje dva bacanja čime propušta priliku da donese novu neizvejsnost u ovom duelu.

Pobjednik je mogao da se nasluti nakon dvije vezane dvojke Koljevića kada je Dangerous Meridianbet stigao do prednosti od sedam poena (16:9).

Pokušao je Otašević da vrati ekipu Termosistema ali je nakon poena Cebalovića, Bogojević sa dvije vezane dvojke riješio utakmicu (21:10).

Novu priliku da nastavi sa serijama pobjeda ekipa Dangerou Meridianbeta će imati na turniru u Mojkovicu koji se održava od 5. do 6. avgusta.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: