novo

Danijela Džaković se vratila u Italiju, igraće u Maćerati

Nakon polusezone u poljskom Tarnovu, Danijela Džaković se vraća u Italiju, ponovo u A2 ligu, u kojoj je već igrala prethodne dvije sezone, u Aragoni (bila je prvi poenter A2 lige sa 509 poena) i Asiteku iz Sant’Elije Fjumerapida. Naša odbojkašica će do kraja sezone igrati za Maćeratu, trenutno četvrtoplasirani tim A2 lige, koji se bori za mjesto u plej-ofu za ulazak u A1 ligu.

Danijela je izabrala dres sa brojem 10.

– Mnogo mi se sviđa liga Italije, i čim mi se ukazala mogućnost da se vratim, odmah sam je iskoristila. Maćerata je odličan klub, spremna sam da pomognem ekipi koja je do sada ostvarila dobre rezultate. Cilj je da dođemo do plej-ofa za A2 ligu, a onda ćemo da vidimo, jer je tada svaka utakmica kao lutrija. Lično, želim da dam 100 posto mogućnosti za ekipu i pokušaćemo zajedno da stignemo što je dalje moguće – rekla je Danijela Džaković i dodala da poznaje A2 ligu.

– Mislim da ću biti spremna nakon jedne sedmice treninga. Važno je da se odmah “nađem” sa tehničarima. Očekujem sve naše navijače u nedjelju u dvorani za važnu utakmicu sa Peruđom – dodala je naša odbojkašica.

Danijela Džaković je karijeru je počela u rodnim Pljevljima, u Rudaru. Od Jedinstva iz Užica, 2013. godine, počela je njena karijera u inostranstvu. Igrala je u Turskoj, Sloveniji, na Filipinama i u Rumuniji, prije nego je prije tri ljeta prvi put stigla u Italiju…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: