novo

„Đurologija“ u četvrtak veče u Centru za kulturu

U četvrtak 14. marta, u JU Centar za kulturu Pljevlja dolazi Branko Đurić Đuro, sa svojom autorskom predstavom „Đurologija“! Početak programa zakazan je za 20 časova!

”Đurologija“ je autorska predstava ili kako Đuro voli da kaže „zbirka njegovih razmišljanja“. Kroz nestandaran nastup, animirajući publiku opisuje svakodnevne životne situacije. Tokom predstave gledaoci mogu da se upoznaju sa situacijama koje njega, kao i svakog drugog čovjeka, posebno iznerviraju ili zasmiju. Naravno, kada sve to predstavi na njemu svojstven način, komične scene su neminovnost.

Branko Đurić Đuro se već decenijama ubraja među najduhovitije ličnosti ovih prostora. Zahvaljujući prepoznatljivom humoru i sarajevskom šarmu sva njegova djela imaju veliki uspjeh. Njegovi (anti) stand-up nastupi su još jedan dokaz toj činjenici. Već godinama unazad, Đuro puni dvorane u regionu, ali i širom svijeta, u kojima beskrajno zasmijava gledaoce.

Ulaznice po cijeni od 5€, možete preuzeti na biletarnici Centra za kulturu, u srijedu 13.marta i četvrtak 14. marta, u terminu od 12 do 20 časova!

Rezervacije: 069 765 045

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: