Donesena odluka o raspodjeli sredstava nevladinim organizacijama

Komisija za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama za 2021. godinu na osnovu Odluke o kriterijumima, načinu i postupku raspodjele sredstava nevladinim organizacijama („Sl.list Crne Gore – Opštinski propisi“, br. 19/21 ) donijela je Odluku o raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama za 2021. godinu.

Sredstvima u iznosu od 20.000,00 €, iz Budžeta Opštine Pljevlja finansiraće se osam projekata nevladinih organizacija registrovanih u Crnoj Gori sa sjedištem u Pljevljima.

Tekstom ranije objavljenog Konkursa propisane su prioritetne oblasti od javnog interesa u u kojima će se za 2021. godinu pružiti finansijska podrška za realizaciju projekata nevladinih organizacija: briga o mladima, zaštita starijih lica, zaštita lica sa invaliditetom, zapošljavanje, zaštita životne sredine i kultura, kao i specifični ciljevi i prioriteti iz svake oblasti.

Nakon isteka roka na žalbu u trajanju od 15 dana od dana prijema Odluke, nevladine organizacije kojima su raspodjeljena sredstva zaključiće ugovore o finansiranju projekata sa predsjednikom Opštine Pljevlja, kojima će definisati međusovna prava i obaveze, način isplate i korišćenja sredstava, izvještavanje i nadzor nad realizacijom projekta, najkasnije u roku od 15 dana od dana konačnosti Odluke o raspodjeli sredstava.

Odluka o raspodjeli sredstava nevladinim organizacijama za 2021. godinu može se pogledati na Zvaničnoj stranici Opštine Pljevlja https://pljevlja.me/odluka-o-raspodjeli-sredstava…/

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: