Dragan Vujović: Spasimo fudbal u Crnoj Gori

Predsjednik Fudbalske Crne Gore traži ostavke čelnika saveza

Dragan Vujović, predsjednik Fudbalske Crne Gore, obratio se javnosti u Crnoj Gori, sa željom da se, kako ističe, spasi fudbal u našoj zemlji. U njegovom saopštenju se između ostalog kaže:

-Fudbalska Crna Gora se po ko zna koji put obraća cjelokupnoj javnosti u Crnoj Gori. Pozivamo sve one kojima je makar imalo stalo do fudbala u Crnoj Gori da pokušamo da spasimo od totalnog uništenja ovaj sport.

Glavni uništitelj fudbala u našoj zemlji je FSCG, tj.čelnik ovog saveza. Pogledajte odluku da se ne pomogne ŽFK Breznica. Potpuno suluda odluka da se klub koji ide u kvalifikacije za Ligu šampiona ne pomogne (napominjemo da je to pozajmica jer ŽFK Breznica će od UEFE dobiti novac). Nevjerovatna odluka!

Nedavni porazi naših najmlađih selekcija od Uzbekistana 6:1 i Azerbejdžana 4:1 pokazuju svu nesreću dijeljenja trenerskih licenci! S obzirom da znamo kao sva javnost što zna ko se za sve pita u FSCG, tražimo hitnu i neopozivu ostavku predsjednika FSCG i njegovih saradnika. Ima Fudbalska Crna Gora asova i stručnjaka koji znaju i imaju moć da ovaj sport uzdignu sa dna.

Još jednom apelujemo na kompletnu javnost da se izdigne iznad podjela u fudbalu (mnogo smo mali da bi se dijelili) da svi zajedno krenemo u čišćenje uništitelja najpopularnijeg sporta u Crnoj Gori.

Savez je očito postao prćija jednog čovjeka koji nema ni znanje ni viziju ni širinu da stvari stavi na svoje mjesto. Ima fudbalskih asova u Crnoj Gori koji to znaju i mogu. Još jedan vapaj, spasimo fudbal – navodi se u saopštenju Dragana Vujovića.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: