novo

Džudo klub „Pljevlja“ osvojio 10 medalja na 13. Međunarodnom turniru „Dr. Šćepan Simanić“

U Danilovgradu je održan 13. Međunarodni džudo turnir „Dr. Šćepan Simanić“, u organizaciji Džudo kluba „Koga“. Na ovom prestižnom takmičenju, koje je okupilo oko 350 takmičara, Džudo klub „Pljevlja“ je ostvario značajan uspjeh osvojivši ukupno 10 medalja, uključujući 3 zlatne, 4 srebrne i 3 bronzane. Posebno se istakla Tijana Kotlaja, koja je osvojila trofej kao najbolja mlađa pionirka.

Zlatne medalje su osvojili Tijana Kotlaja, koja je pored medalje ponijela i titulu najbolje takmičarke među mlađim pionirkama, Jakša Bajić i Anđela Tešović. Njihovi nastupi bili su primjer izuzetne vještine i posvećenosti, što ih je dovelo do najvišeg stepenika pobjedničkog postolja.

Srebrne medalje su pripale Daninu Ajanoviću, Luci Goluboviću, Đorđu Goluboviću i Tei Ćirliji. Ovi mladi sportisti su pokazali visok nivo tehničke pripremljenosti i sportskog duha, što im je omogućilo da se domognu ovih prestižnih odličja.

Bronzane medalje su osvojili Matea Bajić, Mihailo Đurović i Andrej Pupović. Njihovi nastupi su bili ispunjeni odlučnošću i borbenošću, što je rezultiralo osvajanjem ovih značajnih priznanja.

Ovaj turnir je bio izuzetna prilika za mlade takmičare Džudo kluba „Pljevlja“ da pokažu svoje vještine i sposobnosti na međunarodnom nivou. Rezultati koje su postigli su odraz napornog rada, treninga i posvećenosti kako samih takmičara, tako i njihovih trenera.

Sa ovakvim uspehom, Džudo klub „Pljevlja“ nastavlja da gradi svoj ugled u svetu džudo sporta. Očekivanja su velika, a ovi mladi sportisti su pokazali da imaju potencijal i ambiciju da dostignu još veće visine u svojim sportskim karijerama. Klub i njegovi članovi s pravom mogu biti ponosni na ove rezultate, a mi s nestrpljenjem iščekujemo njihove buduće nastupe i uspehe.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: