novo

Džudo klub „Pljevlja“ osvojio 12 medalja na Internacionalnom turniru u Rožajama

U atmosferi međunarodnog duha i sportskog nadmetanja, Džudo klub „Pljevlja“ je ostvario zapažen uspjeh na Internacionalnom turniru „Rožaje 2023“, koji je okupio preko 500 takmičara iz 10 zemalja. Mladi sportisti ovog kluba uspeli su da se domognu impresivnog broja od 12 medalja, čime su potvrdili svoj talenat i posvećenost džudu kao sportu.

Na najvišem stepeniku pobjedničkog postolja našao se Danin Ajanović, koji je svojim vještinama i tehnikama zasluženo osvojio zlatnu medalju. Srebro je pripalo Ani Đurović i Matei Bajić, koje su pokazale izuzetnu borbenost i tehničku pripremljenost.

Bronzanu boju medalja odnijeli su Anđela Tešović, Tijana Kotlaja, Nikša Milić, Mihailo Đurović, Luka Golubović, Filip Joksović, Jakša Bajić, Nikola Bujaković i Ilija Minić. Njihovi nastupi bili su ispunjeni odlučnošću i sportskim duhom, što je rezultiralo ovim značajnim uspjehom.

Ovaj turnir je bio prilika da se mladi džudisti iz „Pljevlja“ suprotstave vršnjacima iz raznih zemalja i izmjere svoje sposobnosti na međunarodnoj sceni. Rezultati koje su postigli su odraz napornog rada, treninga i posvećenosti kako samih takmičara, tako i njihovih trenera.

Očekivanja od ovih mladih sportista su velika, a njihovi treneri i klub vjeruju da je ovo tek početak jednog uspješnog perioda u kojem će „Pljevlja“ biti prepoznata kao rasadnik talentovanih džudista koji će svoje mjesto naći na najvišim stepenicima pobjedničkih postolja na mnogim budućim takmičenjima.

S ponosom i očekivanjem, Džudo klub „Pljevlja“ nastavlja sa svojim radom, te se nadamo da će nas mladi takmičari i u budućnosti radovati svojim uspjesima i medaljama na domaćoj i međunarodnoj džudo sceni.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: