novo

FSCG obnavlja postojeće i gradi nove terene u Pljevljima, predsjednik Vraneš uz Rudar

Fudbalski savez Crne Gore pomoćiće obnovu postojeće fudbalske infrastrukture i finansiraće izgradnju novih terena u Pljevljima, zaključeno je na današnjem sastanku u Kući fudbala u Podgorici.

Sastanku u Podgorici prisustvovali su predsjednik FSCG Dejan Savićević, generalni sekretar FSCG Momir Đurđevac, predsjednik Opštine Pljevlja dr Dario Vraneš, predsjednik FK Rudar Miloš Radanović, direktor DOO Centar za sport i rekreaciju Borjan Džogaz i Miladin Gogić dip.ing. građevine, nekadašnji direktor Centra za sport i rekreaciju.

–Dogovoreno je da već za par dana počne obnova postojećih terena sa vještačkom travom pored Gradskog stadiona. Vrlo brzo počeće uređenje terena na Borovici gdje će biti napravljene svlačionice, kazao nam je predsjednik FK Rudar Miloš Radanović na čiju je inicijativu ovaj sastanak i održan. Radanović je istakao da će se utakmice mlađih kategorija igrati na Borovici i da će se na taj način rasteretiti glavni teren pod Golubinjom tako da će travnati tepih stadiona u Pljevljima vratiti stari sjaj.

–Pored terena na Borovici biće izgrađen teren sa vještačkom travom standardnih dimenzija na kome će se igrati utakmice. Sve ovo što sam nabrojao finansiraće FSCG, a Opština Pljevlja obezbjediće neophodnu urbanističku dokumentaciju, građevinske dozvole i neophodne priključke, rekao nam je predsednik FK Rudar.

On se zahvalio predsjedniku FSCG Dejanu Savićeviću, generalnom sekretaru FSCG Momiru Đurđevcu na razumijevanju, obećanoj pomoći i želji da se u Pljevljima obnovi i izgradi nova fudbalska infrastruktura, gospodi Džogazu i Gogiću na kooperativnosti i želji da se pomogne be samo Rudaru već svim fudbalskim klubovima u Pljevljima.

–Posebnu zahvalnost svi u Rudaru dugujemo predsjedniku Opštine Pljevlja dr Dariju Vranešu koji je uprkos obavezama našao vremena da prisustvuje sastanku i na taj način pokazao veliku odgovornost prema fudbalu i sportu u Pljevljima. Nadamo se da je ovo nastavak uspješne saradnje koju imamo sa Opštinom Pljevlja od samog početka formiranja nove lokalne vlasti. Naravno da računamo na pomoć naših prijatelja iz Rudnika uglja i EPCG uz čiju ćemo pomoć strpljivo vratiti Rudar na pobjednički kolosjek, zaključio je Radanović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: