novo

Fudbalski klub Breznica je prvi sportski klub iz Crne Gore koji će u 2021 -2022 godini realizovati projekat Erasmus+ sport

Još jedan uspjeh našeg kluba, naših Pljevalja u 2020 godini. Sve što rade ljudi zaduženi za uspješno funkcionisanje kluba i možda svijetla tačka našeg sporta i primjer kako treba da funkcioniše jedan klub na Balkanu jeste FK „Breznica“.

Iz kluba se zahvaljuju svima na podršci a najviše nasim članovima: dječacima, djevojkama i trenerima koji će kroz ovaj projekat imati najveću korist što je veoma bitno za naš grad Pljevlja i region.

Fudbalski klub „Breznic“a je prvi sportski klub iz Crne Gore koji će u 2021 -2022 godini realizovati projekat Erasmus+sport odobren on strane Izvršne agencija Evropske komisije za obrazovanje, audiovizualnu politiku i kulturu (EACEA).

Projekat „Aurora Adriatic – E-učenje za sportkse karijere” je rezultat partnerstva 5 sportskih ogranizacija; Finswimming team Komet, Zagreb Hrvatska, (coordinator), Fudbalski klub Breznica, Pljevlja Crna Gora, Ženski fudbalski klub Tiverija Strumica, Sjeverna Makedonija, Veslački klub Adriatico Fano, Pesaro Italija i Record finswimming team Bologna Italija.
Cilj Projekta „Aurora Adriatic – e-učenje za sportske karijere“ je kontinurana i kvalitetna edukacija sportista, sportskih radnika i volontera što je osnova za izgradnju uspješne dvojne karijere i jedan od prioriteta EU politika u oblasti sporta.

Realizacija aktivnosti će se odvijati kroz inovativne interaktivne onlajn radionice, praktični rad u klubovima i sportski edukativni kamp za čiju organizaciju u Crnoj Gori je zadužen FK „Breznica“.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: