novo

Goran Cerović predstavlja Crnu Goru na Evropskom prvenstvu u biciklizmu

Pljevlja, 25. jun 2023. – Biciklistički klub Pljevlja sa ponosom objavljuje da je Goran Cerović uspješno ispunio normu za prestižno Evropsko prvenstvo u biciklizmu koje će se održati u Holandiji od 20. do 24. septembra. Cerović će biti jedini predstavnik Crne Gore na ovom takmičenju i imaće čast da se takmiči u dvije discipline – Individualnom hronometru i Drumskoj trci.

Glavna Elitna trka, koja će startovati u 12 sati, biće vožena od Assena do Drijbera i obuhvata impresivnu dužinu od 199,8 kilometara. Cerović, čija forma i predanost su impresionirali mnoge, trenutno se priprema za Prvenstvo Evrope putem učešća na nekoliko profesionalnih takmičenja i intenzivnih treninga.

„Ponosni smo na Gorana Cerovića i njegovo dostignuće u ostvarivanju norme za Evropsko prvenstvo. To je velika čast ne samo za njega već i za cijelu Crnu Goru“, izjavio je portparol Biciklističkog kluba Pljevlja. „Vjerujemo da će Goran svojim talentom, disciplinom i predanim radom ostvariti odlične rezultate na Prvenstvu Evrope. Želimo mu sreću i uspjeh u svim njegovim naporima.“

Goran Cerović će predstavljati Crnu Goru kao član PV Cycling Teama

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: