novo

Izabrani najbolji sportisti i sportski radnici Pljevalja za 2021. godinu

Biciklista Goran Cerović najbolji je sportista Pljevalja za 2021. godinu, a Marija Zuković, članica Streljačkog kluba “Centar”, najbolja je sportistkinja.

Najbolja sportska ekipa u godini na izmaku je Košarkaški klub “Pljevlja”, odlučila je Komisija za dodjelu godišnjih priznanja iz oblasti sporta, na osnovu rezultata ostvarenih u 2021. godini.

Takođe, donesena je Odluka da se za najboljeg mladog perspektivnog sportistu proglasi Tarik Raščić ( Kick Box klub Pljevlja), a za najbolju mladu sportistkinju Dina Katana (KK “Ris” Pljevlja).

Za sportskog radnika godine je, prema odluci Komisije proglašen Plakalo Mirhad (AMSK “AP Sport”), a za trenera godine Goran Marjanović (KK “Ris” Pljevlja).

Komisija je donijela odluku i da se posthumna priznanja za doprinos razvoju sporta za popularizaciju i rezultate ostvarene u prethodnom periodu dodijele porodicama Milorada Miša Perovića, trenera Odbojkaškog kluba “Rudar” i Tarika Gadžovića, dugogodišnjeg člana upravnog odbora RK “Rudar”, navedeno je u Odluci.

Takođe, za razvoj fudbalskog sporta u našoj opštini, prema predlogu Komisije biće proglašen ŽFK “Breznica”.

Nagrade za najbolje biće uručene večeras (27. decembar) na svečanoj ceremoniji, koja će se održati u Centru za kulturu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: