novo

Izvanredan Uspjeh Džudo Kluba „Pljevlja“ na Internacionalnom Turniru u Rožajama 2023

Uzbudljivo takmičenje pod nazivom „Rožaje 2023“ privuklo je pažnju ljubitelja džudo sporta iz čak 10 država, okupljajući preko 500 hrabrih takmičara. Međutim, iznad svih se istakao nevjerojatan uspeh mladih sportista iz Džudo kluba „Pljevlja“. Njihov trud, predanost i borbeni duh doveli su do osvajanja čak 12 medalja na ovom prestižnom turniru.

Na vrhu pobedničkog postolja stajao je Danin Ajanović, osvajač zlatne medalje u svojoj kategoriji. Ana Đurović i Matea Bajić sijale su srebrnim sjajem osvajanjem drugih mesta, dok su brončane medalje zaslužili Anđela Tešović, Tijana Kotlaja, Nikša Milić, Mihailo Đurović, Luka Golubović, Filip Joksović, Jakša Bajić, Nikola Bujaković i Ilija Minić, osvajajući treća mesta u svojim kategorijama.

Ovaj izuzetan uspeh ne samo da donosi radost klubu, već i svedoči o neumornom radu trenera i posvećenosti svakog pojedinca u klubu „Pljevlja“. Njihova hrabrost, veština i odlučnost na tatamiju su inspiracija ne samo mladim sportistima u klubu, već i čitavoj sportskoj zajednici.

Klub se ponosi postignućima svojih takmičara i sa nestrpljenjem iščekuje buduće izazove. Ovi sjajni rezultati su samo početak, a očekuje se da će mladi džudisti Džudo kluba „Pljevlja“ nastaviti da nižu uspehe i osvajaju medalje na budućim takmičenjima.

Čestitamo Džudo klubu „Pljevlja“ na izvanrednom uspehu na internacionalnom turniru u Rožajama 2023. Njihov trud, posvećenost i talenat predstavljaju pravi uzor za sve nas, i sigurni smo da će i ubuduće donositi velike pobede svom klubu i svojoj zemlji.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: