novo

JPU “ Eko bajka“ po četvrti put realizuje program „Brižne porodice“

JPU “ Eko bajka“ po četvrti put realizuje program “ Brižne porodice“ za roditelje djece uzrasta od 2 do 9 godina.“ Program je namjenjen roditeljima / starateljima koji žele da unaprijede kvalitet odnosa sa djetetom ali i rijese konkretan izazov / problem kada je roditeljstvo u pitanju.

Program je besplatan i realizovaće se kroz 12 časova, jednom sedmično srijedom, u trajanju od dva sata. Mjesto održavanja je JPU “ Eko bajka“. Početak je 20. februara 2024. godine.
Voditelji programa su : vaspitačica , Vanja Sokic i defektološkinja, Milica Topovic .

Pozivamo sve zainteresovane roditelje a poseban poziv upućujemo ocevima da se prijave za učešće u programu najkasnije do 15.februara 2024.godine.
U prijavi potrebno je navesti sljedeće podatke : ime i prezime roditelja, uzrast djeteta .
Kontakt telefoni za prijavu su : 067277216 i 068820753.
Broj polaznika je ogranicen.

Program “ Brižne porodice za malu djecu “ poznat je i kao Roditeljstvo za cjeloživotno zdravlje za malu djecu nastao kao plod partnerstva univerziteta Oksford , Kejptaun i Bangor kao i Klonova bez granoce iz Južne Afrike uz podršku Svjetske zdravstvene organizacije i UNICEF- a. Program je do sada realizovan u više zemalja širom svijeta a u Crnoj Gori se sprovodi uz podršku UNICEF-a i EU od 2018.godine.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: