novo

KARAVAN HUMANOSTI: Novogodišnji paketići za još jednu instituciju u nizu

“Karavan humanosti” u prazničnom odijelu. Znaci pažnje i zraci ljubavi, poslati su tamo gdje su isti najpotrebniji!

Kompanija Meridianbet, dugogodišnji poklonik novogodišnje radosti, i ove godine je posjetila Dječiji dom “Mladost” u Bijeloj i najmlađe heroje Dječije Bolnice u Podgorici.

U zajedničkoj akciji sa Megaprometom iz Budve i NVO Lighthouse, novogodišnjim paketićima izmamili su onaj osmijeh, koji nema cijenu – dječiji osmijeh.

I dok djeca nisu krila oduševljenje, predstavnici ustanove dječijeg doma “Mladost”, izrazili su zahvalnost za kontinuiranu podršku.

“Svaka donacija nam znači i pomaže da naš dom funkcioniše i koristi djeci koja borave ovdje. Institucija smo jedina u državi ovog tipa i želimo da nastavimo da obavljamo posao u korist najmlađih, pružajući im sigurnost, toplinu i druženje koje nažalost nisu pronašli u prvobitnom domu, a kompanije kao što je Meridianbet doprinose našem radu i pomažu našoj misiji, da pokažemo djeci doma “Mladost” da je oko njih zajednica, spremna da im pruži ljubav i podršku”, poručili su iz Dječijeg doma “Mladost” Bijela.

U prazničnoj atmosferi, predstavnici Meridianbet-a, prošetali su hodnicima bolnice noseći paketiće ispunjene radosti i ljubavi. Oči mališana zasijale su poput božićnih lampica, a osmijeh na njihovim licima postao je najljepši prizor praznične sezone. U ovom činu dobrote, Meridianbet je poslao snažnu poruku podrške i brige prema dječici koja su morala provesti praznike daleko od svojih domova.

“Novogodišnji paketići za naše hrabre mališane u Dječijoj Bolnici su simbol nade, radosti i ljubavi. U Meridianbetu vjerujemo da smo zajedno jači, te smo odlučili započeti ovu godinu s toplinom u srcu i osmijehom na licu svakog djeteta. Nastavljamo svoju misiju činjenja dobra, izjavio je predstavnik kompanije.

Uvjereni u snagu zajedništva, Meridianbet širi poruku da svako dobro djelo, bez obzira na veličinu, može ozariti  trenutke i učiniti svijet ljepšim mjestom. Neka ova akcija bude inspiracija da svi zajedno nastavimo graditi svjetliju budućnost, gdje se ljubav i briga prema drugima šire poput svjetlosti u najljepšem dobu godine.

Donacije i humani gestovi, sada već tradicionalno predstavljaju jednu od primarnih sfera kompanije Meridianbet. Tako će se akcije u ovom duhu nastaviti i u 2024.

Za kraj, u želji da nova godina donese bolje trenutke, od prethodnih, iz kompanije Meridianbet upućuju srdačne praznične želje!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: