novo

Koncert grupe „Zana“ 21.decembra u 20h

Poštovani sugrađani,
zadovoljstvo nam je da najavimo koncert popularne muzičke grupe „Zana“ u našem Centru za kulturu. Koncert će biti održan u četvrtak 21. decembra, sa početkom u 20 časova!

Ovu popularnu grupu, koja na regionalnoj muzičkoj sceni postoji i traje više od 40 godina, oformili su u Beogradu 1980. godine Zoran Živanović-Žika, Radovan Jovićević i Zana Nimani, koja je bila prva pjevačica popularnog benda. Druga pjevačica postaje Nataša Gajović, a posle nekoliko godina Nataša Živković. Sadašnja članica ove grupe Jelena Živanović, sa samo 19 godina postala je članica grupe Zana, a šest godina kasnije počela je da se bavi i pisanjem tekstova.

Prema zvaničnim podacima, za četiri decenije, pop grupa Zana je snimila 33 izdanja: 15 albuma, 13 singlova i 5 kompilacija.

“Vejte snegovi“, „Vojna pošta“, „Rukuju se rukuju“, „Nisam, nisam“, „Princ“, „Rane“… neke su od najpopularnijih pjesama ove muzičke grupe.

Ulaznice po cijeni od 5 eura, biće dostupne za preuzimanje u srijedu 20-og i četvrtak 21-og decembra, u terminu od 12 do 20 časova.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: