novo

Lalošević čestitao osvajanje srebrne medalje stonoteniseru Filipu Radoviću

Paraolimpijski komitet Crne Gore organizovao je danas press konferenciju povodom osvajanja srebrne medalje stonotenisera Filipa Radovića na Evropskom prvenstvu u Šefildu.

Tom prilikom govorio je i ministar sporta i mladih Vasilije Lalošević.Ministar je čestitao mladom Radoviću na rezultatima i na osvojenoj medalji.

“Filipe, želim ti svaku vrstu sportskog uspjeha. Bila je bronza, bilo je srebro, nadam se da ćemo sledeći put ovdje slaviti i zlato. Hvala tebi, Paraolimpijskom komitetu. Pozitivna stvar jeste i što smo predvidjeli i teren u vašem Resursnom centru, i da završimo taj projekat i objekat na zadovoljstvo svih korisnika”, poručio je ministar Lalošević.

“Drago mi je što sam uspio da nastavim taj kontinuitet osvajanja medalja na evropskim prvenstvima. Posebno me raduje činjenica da sam u najtežim momentima uspio da ostanem fokusiran, što mi je i donijelo srebrnu medalju. Pobijedio sam nezgodne protivnike… Igrač kojeg nikad do sada nijesam pobijedio pokazao je još jednom klasu, potpuno je nametnuo svoju igru i na kraju zasluženo pobijedio”, kazao je Radović.

Mladi stonoteniser zahvalio se sadašnjem treneru, ali i prethodnim Čedu Damjanoviću i Nikolau Malesku, koji imaju, kako kaže, veliki doprinos u ovom rezultatu, te svojoj porodici koju mu je velika podrška.

Na konferenciji su govorili sadašnji trener mladog Radovića, Vladimir Marić, te predsjednik Paraolimpijskog komiteta Crne Gore Igor Tomić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: