novo

Lečić posle potpisivanja ugovora: Želim da jednog dana zaigram na Marakani pred punim tribinama

Crvena zvezda nastavlja sa praksom čuvanja najtalentovanije djece koja stasavaju u klubu sa Marakane.

Tako je danas Luka Lečić potpisao svoj prvi profesionalni ugovor.

Lečić se obavezao na trogodišnju vjernost Zvezdi, pa glavni trener Omladinske škole crveno-belih Nikola Jelić nije krio zadovoljstvo.

Lečić je fudbaler koji spada u grupu najtalentovanijih u našoj Omladinskoj školi. Prezadovoljni smo i ovim činom je Crvena zvezda pokazala koliko čuva svoju djecu, kao što to već i godinama čini, a opet i on je pokazao da vjeruje klubu, i da vidi sebe i svoju budućnost ovdje. Presrećni smo, vjerujem da će jednog dana igrati u prvom timu – rekao je Jelić.

Luka Lečić je rođen 2005. godine u Pljevljima, a u Ljutice Bogdana je stigao prije godinu dana iz FK „Breznica“. U startu se izdvojio kao jedan od najboljih fudbalera kadetske selekcije, elegancijom i stamenošću na sredini terena podsjeća na neke od najboljih centralnih vezista današnjice.

Iako mlađi gotovo dvije godine od konkurenata, standardan je na sredini terena omladinskog tima Zvezde i jedan od fudbalera na koje se Marko Neđić najviše oslanja. Lečiću je ovo prvi profesionalni ugovor, zbog čega je presrećan, jer ga potpisuje sa klubom za koji navija.

Osjećaj je sjajan. Mogu sigurno da kažem da sam ostvario jedan od svojih snova, a to je potpisivanje ugovora sa Crvenom zvezdom, klubom za koji navijam cijelog života. Stigao sam prije godinu dana i mogu da kažem da su me svi odlično prihvatili, a posebna zahvalnost ide saigračima koji su me od prvog trenutka dočekali kao najrođenijeg. Što se tiče ciljeva u Zvezdi, želim da jednog dana zaigram na Marakani pred punim tribinama i naravno da postignem gol. Nije mi to primarni zadatak ni sada, ali volim da postižem pogotke. Što se tiče karijere i života, želja mi je da prije svega budem dobar čovjek, a tek onda ide ono fudbalski, a to je da iz dana u dan postajem bolji, dok jednom ne budem najbolji i ispunim sav svoj potencijal – rekao je Lečić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: