novo

LIKOVNI KONKURS ZA UČENIKE – „ZAŠTITIMO SEBE, NEKA POČNE OD TEBE“

Ministarstvo rada i socijalnog staranja u saradnji sa Ministarstvom prosvjete, nauke i inovacija raspisalo je likovni konkurs za učenike/ce od V do IX razreda osnovnih škola u Crnoj Gori, na temu „ZAŠTITIMO SEBE, NEKA POČNE OD TEBE“.

Cilj raspisivanja konkursa je da vaspitanje i obrazovanje u oblasti zaštite i zdravlja na radu bude sastavni dio opšteg i profesionalnog osposobljavanja na svim vrstama i stepenima školovanja budućih zaposlenih.

„Pozivamo učenike/ce od V do IX razreda, osnovnih škola, da učestvuju na konkursu i da nam do 15. decembra, pošalju svoje likovne radove u crtačkoj ili slikarskoj tehnici, na adresu Ministarstva rada i socijalnog staranja, Rimski Trg 46, 81000, Podgorica, Crna Gora. Uz rad obavezno je dostaviti lične podatke (ime i prezime učenika/ce, razred, naziv i sjedište škole, ime i prezime predmetnog nastavnik/mentora i kontakt telefon predmetnog nastavnika/mentora)„, navode iz Ministarstva.

Radovi 12 autora naći će se na kalendaru za 2024. godinu, Ministarstva rada i socijalnog staranja, od čega će za tri najbolje ocijenjena rada od strane stručne komisije, biti obezbjeđene prikladne nagrade.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: