novo

Mališani iz Dječjeg doma “Mladost” u kampu na Zlatici na poziv Adžića, Terzića i Rakonjca

Djeca, njih 22, su u pratnji dva vaspitača, boravila u kampu i družila se sa pripadnicima Uprave policije na poziv v.d. direktora Uprave policije

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić i v.d. direktora Uprave policije Nikola Terzić su danas u kampu na Zlatici ugostili djecu iz Dječjeg doma “Mladost” u Bijeloj.Djeca, njih 22, su u pratnji dva vaspitača, boravila u kampu i družila se sa pripadnicima Uprave policije na poziv v.d. direktora Terzića.

Pomoćnik direktora Miloš Rakonjac djeci je poželio dobrodošlicu, te su pripadnici Protivterorističke i Posebne jedinice policije djecu upoznali sa policijskim poslom kroz prikaz njihovih aktivnosti, a koje su bile prilagođene njihovom uzrastum, saopštili su iz Uprave policije.

Djeca su imala priliku da ostvare direktan kontakt sa policijskim službenicima i dijelom opreme koju koriste u cilju podizanja svijesti o tome da su policijski službenici tu za njih i sve građane kojima je njihova pomoć potrebna, da su oni tu da ih zaštite.

Osim toga posjeta je bila prilika da se djeca upoznaju i sa policijskim poslom kao mogućim zanimanjem kojim bi se mogli baviti u budućnosti. Sa djecom je u posjeti policiji boravila direktorica Doma Marela Savić koja je istakla posebno zadovoljstvo organizacijom događaja, dok mališani nisu krili oduševljenje prikazanim sadržajem u kampu Zlatica, saopštili su iz Uprave policije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: