novo

MERIDIANBET SPONZOR KOŠARKAŠKOG KLUBA JEDINSTVO

Cilj je da se razvijaju i klubovi sa sjevera

Kompanija Meridianbet odabrala je još jedan klub kom će pružiti pomoć ove sezone, a ovog puta je to Košarkaški klub Jedinstvo iz Bijelog Polja.

Jedinstvo je klub koji se trenutno takmiči u Prvoj ligi Crne Gore, a na tabeli generalnog poretka klubova nalazi se na sedmom mjestu.

“Mislim da će KK Jedinstvo uvesti jedan evropski sistem rada. Mislim da ćemo opravdati sva očekivanja. Želim još jednom da se zahvalim i da prenesem poruku od svih ljudi iz Bijelog Polja koji vole košarku da ćemo ovo sponzorstvo opravdati.” rekao je Vlado Moračanin, direktor KK Jedinstvo.

Lucija Anđelić je ispred Meridanbet kompanije posebno istakla zadovoljstvo zbog toga što je Jedinstvo klub sa sjevera Crne Gore.

“Veliko je zadovoljstvo što smo sponzori još jednog kluba u nizu, a to je KK Jedinstvo iz Bijelog Polja. Ovim sponzorstvom podržavamo klubove na sjeveru Crne Gore kojih zaista ima i kojima je pomoć itekako potrebna kako bi nastavili put koji su započeli. Želim im usoješne naredne utakmice i da ostvare sve ciljeve koje su zacrtali.” poručila je Anđelić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: