novo

Nastavlja se instalacija računarske opreme u pljevaljskim školama

It timovi nastavljaju instalaciju računarske opreme u pljevaljskim obrazovno-vaspitnim ustanovama, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija.

Računarska učionica JU Gimnazija „Tanasije Pejatović“ biće opremljena sa  16 računara, televizorom 65 inča i multifunkcionalnim štampačem a kabineti sa tri računara, 3 televizora i dva laptopa.

U kabinetima Srednje stručne škole instaliraće se tri računara, tri televizora i četiri laptopa  dok će se računarska učionica opremiti sa 16 računara, televizorom 65 inča i multifunkcionalnim štampačem.

IT timovi će u računarskoj učionici JU OŠ „Ristan Pavlović“ instalirati 16 računara, televizor i multifunckionalni štampač, dok će se kabineti opremiti sa 17 računara, 17 televizora 65 inča i četiri laptopa. Područne jedinice ove škole u selima Otilovići i Vijenac dobiće po laptop i projektor.

JU OŠ „Salko Aljković“ će za računarsku učionicu dobiti 16 računara, televizor 65 inča i multifunkcionalni štampač. U kabinetima će se instalirati 15 računara, 15 televizora i četiri 4 laptopa. Područna jedinica u selu Guke dobiće četiri računara i četiri televizora.

Računarska učinica JU OŠ „Radoje Tošić“ biće opremljena sa dva laptopa, projektorom i multifunkcionalnim štampačem, dok će  se u kabinetima instalirati četiri laptopa i tri projektora. Pordučna jedinica Brvenica, dobiće laptop i projektor.

Za kabinete JU OŠ „Vladimir Rolović“ predviđeno je instaliranje pet laptopova i četiri projektora, dok će računarska učionica biti opremljena sa dva laptopa, projektorom i multifunkcionalnim štampačem. Područna jedinica u selu Nange, dobiće laptop i projektor.

Laptop, projektor i multifunkcionalni štampač, IT timovi će instalirati u računarskoj učionici JU OŠ „Živko Džuver“, a  kabineti će biti opremljeni sa dva laptopa i dva projektora. Područna jedinica u selu Točak, dobiće laptop i projektor.

U  računarskoj učionici JU OŠ „Radoje Kontić“ instaliraće se laptop, projektor i multifunkcionalni štampač, a u kabinetima dva laptopa i dva projektora.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: