novo

Nemanja Potparić i učenici Škole za osnovno muzičko obrazovanje Pljevlja na koncertu „Klasični i savremeni zvuci“

U najavi za naredni mjesec septembar, Centar za kulturu iz Pljevalja sa radošću najavljuje vrhunski muzički događaj – koncert na harmonici pod nazivom „Klasični i savremeni zvuci“, koji će biti održan u ponedeljak, 4. septembra. Izvođač koncerta je naš poznati sugrađanin Nemanja Potparić.

Nemanja Potparić, harmonikaš sa višegodišnjim iskustvom, prirediće jedinstvenu večer muzičkih naslova koja obuhvata širok repertoar klasičnih i savremenih zvukova. Publika će imati priliku da uživa u melodijama koje se pružaju od klasične muzike do savremenih melodija koje oživljava na harmonici.

Mjesto održavanja ove muzičke čarolije jeste Velika scena Centra za kulturu Pljevlja, a nastup je zakazan za 19 časova. Posjetioci imaju priliku da se upoznaju sa talentovanim učenicima iz JU „Škola za osnovno muzičko obrazovanje Pljevlja“ – Anom Sokić i Asjom Dragašević, koje će se takođe predstaviti kao gošće koncerta.

Ova veče obećava neobično uživanje u muzici, a ulaz za sve posjetioce je slobodan. Organizatori su se pobrinuli da svi imaju priliku da se upuste u svijet melodija i umjetnosti, bez obzira na uzrast ili prethodno poznavanje muzike.

Organizacija ovakvih događaja u skladu je sa misijom Centra za kulturu da obogati kulturni život grada i omogući svim građanima da uživaju u raznovrsnim oblicima umjetničkog izraza.

Svi su dobrodošli na veče „Klasični i savremeni zvuci“ u Centru za kulturu Pljevlja

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: