NVO „Grupa građana BU2”: Čestitka povodom početka školske godine

Milica Mitrović predsjednica NVO “Grupa građana BU2”, uputila je čestitku učenicima, roditeljima i nastavnicima povodom počekta nove školske godine.

“Dragi učenici i roditelji, poštovani učitelji i nastavnici, članovi školskih kolektiva, s radošću vam želim srećan polazak u školu za prvačiće i srećan povratak u školu za one malo starije.

Dragi učenici i roditelji, poštovani učitelji i nastavnici, članovi školskih kolektiva.Škola nije samo mjesto na kojem se uči. Škola je mjesto na kojem se druži. Prijateljstvo može životu dati najdublje i najlepše tonove.

Škola djeci ne pruža samo obrazovanje, nego i priliku da razviju neprolazne ljudske vrijednosti – kolegijalnost, prihvatanje uzajamne različitosti, dobrotu i saosjećanje. Ove vrijednosti se u ranom uzrastu gotovo podrazumijevaju, mnoga djeca ih već spontano otkrivaju u sebi. Zadatak škole jeste da se te vrijednosti sa odrastanjem ne ugase, nego da se razviju do svjesnog i odgovornog djelovanja svakog pojedinca”, piše u čestitki koju potpisuje predsjednica NVO “Grupa građana BU2”, Milica Mitrović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: