novo

NVO „Sport za sve“ će označiti dio pješačkih staza u opštini Pljevlja

NVO „Sport za sve“ iz Pljevalja u okviru svojih planiranih aktivnosti u narednom periodu označiće dio pješačkih staza na teritoriji opštine Pljevlja.

„Obzirom da smo uvidjeli da naši sugrađani dosta koriste pješačke staze koje nisu vidno obilježene, iskoristili smo priliku da svojim angažovanjem pokrenemo akciju koja će svakako biti na korist svim našim sugrađanima, koji koriste ove pješačke staze najviše u svrhu sportsko rekreativnih aktivnosti. Sada nam je cilj da obilježimo stazu koja vodi od Gradskog stadiona preko manastirskog puta, Vidikovca, Kambera, Crljenica, Adrovića i do Trlice.

Na svakoj raskrsnici puteva ćemo postaviti znakovni mobilijar koji će sadržati, mjesto, nadmorsku visinu i rastojanje do sledeće tačke. Napravićemo i mapu zadatog puta koja će biti postavljena na vidnom mjestu pored Sportskog centra „Ada“. Posle navedene trase puta okrećemo se i obiljžavanju i drugih staza, jer samo ovim i sličnim aktivnostima možemo umnogome doprinijeti da se naša okolina valorizuje na pravi način.

„Ovim putem želimo da se zahvalimo predsjedniku opštine Pljevlja i Turističkoj Organizaciji Pljevlja koji su prepoznali ovu aktivnost i podržali nas u ovoj namjeri“.

„Do kraja godine organizovaćemo i turnir u stonom tenisu uz pomoć sponzora koji su i prošle godine dali veliki doprinos u organizaciji, jer od onih od kojih treba da dođe, ovoga puta izostala“ – istakli su iz NVO „Sport za sve“.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: