novo

Odluka o izboru najboljih likovnih radova

Povodom likovnog konkursa za učenike/ce od V do IX razreda, osnovnih škola u Crnoj Gori na temu ,,Zaštitimo sebe, neka počne od tebe”, od 5. decembra 2023. godine, koji je realizovalo Ministarstvo rada i socijalnog staranja u saradnji sa Ministarstvom prosvjete, na osnovu Akcionog plana 2023 Strategije za unapređenje zaštite i zdravlja na radu u Crnoj Gori 2022-2027. godine i likovnog konkursa, stručna Komisija je donijela,

 O D L U K U o izboru najboljih likovnih radova

Od pristiglih likovnih radova, izabrano je 12 koji će se naći na godišnjem kalendaru Ministarstva rada i socijalnog staranja, od kojih će tri najbolja rada biti dobitnici vaučera u iznosu od 200 eura, 150 eura i 100 eura u „Gradskoj knjižari“.

Dobitnici nagrada u vidu vaučera u iznosu od 200 eura, 150 eura i 100 eura su:

  • Nikolina Roćenović, O.Š. “Ratko Žarić”, Nikšić
  • Jovana Vujović, O.Š. “Druga osnovna škola”, Budva
  • Jovan Milović, O.Š. “Mileva Lajović Lalatović”, Nikšić

Radovi koji će se naći na godišnjem kalendaru su od sljedećih učenika:

Đorđe Vujović, O.Š. „Mileva Lajović Lalatović“ Nikšić, Jasna Dukić, O.Š. „Vuk Karadžić“ Berane, Anastasija Milatović, O.Š. „Mileva Lajović Lalatović“, Nikšić, Ognjen Bubanja, O.Š. „Vuk Karadžić“ Berane, Nina Ćalić, O.Š. „Mileva Lajović Lalatović“ Nikšić, Anastasija Radulović, O.Š. „Ratko Žarić“ Nikšić, Andrea Vasiljević, JU O.Š. „Novka Ubović“, Podgorica, Veljo Janjušević, O.Š. „Ratko Žarić“ Nikšić, Isidora Šarančić, O.Š. „Ratko Žarić“ Nikšić.

Odluka se može preuzeti OVDJE.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: