novo

Održana obuka o Brendingu i Digitalnom marketingu za mlađe predstavnike poljoprivrednih gazdinstava

U okviru projekta „Promocija tradicionalnih poljoprivrednih proizvoda Durmitor regiona“ na Žabljaku u Hotel „Žabljak“ je održana obuka o Brendingu i Digitalnom marketingu za mlađe predstavnike poljoprivrednih gazdinstava, u cilju bolje promocije i prodaje poljoprivrednih proizvoda iz Durmitor regiona, koji obuhvata pet opština: Žabljak, Pljevlja, Mojkovac, Plužine i Šavnik.

U projekat je uključeno 20 poljoprivrednih gazdinstava koji će dobiti besplatnu promociju svojih poljoprivrednih gazdinstava u okviru startap programa Okusi prirodu, koji se zasniva na web sajtu www.okusiprirodu.me koji radi na prezentaciji poljoprivrednih proizvođača i njihovom povezivanju sa korisnicima kroz jedan vid digitalnog marketinga. Te prezentacije se sastoje od detaljnog opisa domaćinstva, foto galerije, kontakt podataka, lokacije (jednim klikom je moguće potencijalnog kupca pomoću GPS-a dovesti na prag domaćinstva), recenzije odnosno ocjene domaćinstva (registrovani korisnici mogu ostavljati ocjene za kvalitet proizvoda, ljubaznost domaćina, rokove isporuke), online prodavnice preko koje je moguće, pošto kupac detaljno pogleda prezentaciju, poručiti proizvod koji če mu biti dostavljen na kučnu adresu.

Web platforma i aplikacija, okusi prirodu povezuje poljoprivredna domačinstva koja proizvode zdravu hranu i sve one koji se sve više vraćaju prirodi i konzumiranju proizvoda proizvedenih na prirodan način. Izabrani korisnici će dobiti desetogodišnju prezentaciju i svu tehničku podršku besplatno.

Projekat implementira NVO „Da zaživi selo“ u partnerstvu sa NVO „Informativni centar Pljevlja“.

Projekat je podržan od strane Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja Crne Gore.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: