novo

Pitamo zbog druga -Ko je sada kriv

Nakon što se u javnosti pojavila fotografija terena stadiona Budućnosti na kome se vidi da je teren u katastrofalnom stanju oglasila se FK Breznica, osmostruki šampion Crne Gore. Povod za oglašavanje su optužbe na račun ovog kluba da su zbog organizacije utakmica Lige šampiona za žene upropašćeni tereni ne samo pod Goricom. Kada je Breznica 2018. godine na stadionu FK Budućnost organizovala tri utakmice sa norveškom i izraelskom ekipom FSCG je u jednom od oglašavanja za stanje terena „okrivio“ klub iz Pljevlja za stanje terena na kome igra reprezentacija. Sapštenje FK Breznica prenosimo u cjelosti.

Kada je2018. godine, naš klub igrao kvalifikacije za UEFA ligu šapmiona za žene, FSCG je na sva zvona, pompezno i krajnje maliciozno, objavio da je FK Breznica kriva za stanje terena pod Goricom, jer je na tom terenu odigrala tri kvalifikacione utakmice.

Iako smo, posle odredjenih provjera, došli do saznanja da je travnati teren pod Goricom oštećen usled djelovanja bakterija, kao i da stanje terena nema veze sa igranjem utakmica našeg kluba, ipak smo po FSCG mi bili ,,krivi“.Zato, pitamo zbog druga, ko je sada kriv.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: