novo

Pljevlja u ritmu Evrope – podržimo naše predstavnice

U toku je glasanje za najveće dječije muzičko takmičenje “Crna Gora u ritmu Evrope”.

Predstavnice Pljevalja na ovogodišnjem takmičenju su: Ana Sokić, Anastasija Vojinović, Šejla Bećović, Tamara Krvavac, Andrea Džaković i Nevena Džogaz.

Ovaj festival, najveći ovog tipa u Evropi, ima predstavnike iz 16 gradova i opština Crne Gore.

Naše predstavnice predstavljaće Švajcarsku sa numerom „Tout l’Universe“. Pobjednice takmičenja kao nagradu dobijaju putovanje u zemlju koju predstavljaju.

U prethodnom periodu obavljeno je i snimanje spota za pjesmu sa kojom će naše predstavnice nastupiti. Spot je snimljen na tri najljepše lokacije u Pljevljima: Meandri Ćehotine, Most na Tari i park Vodice.

Ove godine grad domaćin Ritma Evrope je Podgorica, a glasanjem za naše takmičarke možemo učiniti da se Ritam Evrope sledeće godine održi u našem gradu, što bi privuklo veliki broj učesnika iz naše zemlje i regiona.

Pozivamo sve građane Pljevalja i ljude širom Crne Gore koji žele da se djeca iz Pljevalja nadju u top 1 listi Crna Gora u ritmu Evrope da pošalju poruku po navedenim uputstvima. Pjesma 14 na broj 14741, cijena poruke je 1 euro, broj poruka je neograničen!

Ovogodišnji program će se emitovati uživo na Javnom servisu, a pobjednik će biti odabran kombinacijom glasova stručnog žirija, žirija gradova i opština učesnika programa.

Televizijski prenos takmičenja “Crna Gora u ritmu Evrope” najavljen je za subotu, 11. jun u 20 časova na RTCG1.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: