novo

Pljevlja u znaku mladih basketaša

Pljevlja u znaku mladih basketasa

Nocas je zavrsen prvi takmicarski dan XV Turnira “ Baci drogu u kos“.U predivnom ambijentu na Trgu Đorđa Peruničića ima li smo priliku da pratimo omladinu Pljevalja kako se nadmecu i osvajaju vrijedne nagrade.Opština Pljevlja- Sekretarijat za sport i mlade, potrudili su se da našoj djeci i omladini pruže predivan dan.

Tokom današnjeg takmičenja, ima li smo prilike da pratimo:

COK omladinslu ligu, za djecake uzrasta od 10 do 14 godina.

Ucestvovalo je 16 ekipa a pobjedila je ekipa Bears u sastavu Mateja Sekulic, Haris Kečević, Denis Čuturić i Andrija Terzić, osvojili su pehar i mogućnost da učestvuju na zavrsni turnir u Podgorici.

Za sve učesnike COK omladinske lige obezbjeđene su majice.Najbolji suter do 10 godina je Jovan Bujišić , koji je osvojio slusalice i bluetooth zvučnik.

Od 10 do 14 godina, Mateja Tanjević je dobitnik nagrade od 50e.A najbolji trojkaš je Miloš Tanović koji je takođe osvojio 50e.

Najbolja trojkašica je Marija Šikić i ona je osvojila nagradu od 100 e.

Nagrade je uručila VD Sekretarka Sekretarijata za sport i mlade, Milica Sekulić.

Što se tiče djevojaka, prvo mjesto osvojila je ekipa TMMN i nagradu od 300e, drugo mjesto je ekipa Bebe iz Prijepolja i nagradu od 100 e a trece mjesto je MM Market i one su osvojile nagradu od 50 e.

Turistička organizacija Pljevlja sponzorisala je nagrade za djevojke a uručila ih je Direktorka Dijana Jurić.

Tokom noci je podijeljeno i preko 20 majica publici.

Ono sto je svakako zanimljivo je i organizovanje takmičenja za naše dame iz publike. Najstarija učesnica imala je 69 godina.Nagrada za slobodno bacanje je bio ručni sat.

Sutra su na programu prvo kvalifikacije a onda i mečevi seniora od 14:30. Sa djecom je razgovarao i Igor Vušurović, proslavljeni reprezentativac u odbojci, osvajač mnogih medalja na Evropskim i Svetskim takmičenjima a na Olimpijadi 2000 zlato.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: