novo

Pobjeda Pljevalja nakon preokreta

Fudbaleri iz Pljevalja osvojili su pobjednički pehar na tradicionalnom 14. Božićnjem turniru u malom fudbalu. Ekipa Pljevalja je osvojila rekordnu nagradu od 250.000 dinara, oko 2.100 eura i pobjednički pehar nakon neviđene drame, velikog preokreta i penala. Zahvaljujući našim prijeteljima iz TV5 Užice možete da vidite golovebda utakmice i slavlje.

Predsjednik opštine Pljevlja dr Dario Vraneš koji je bio na finalnoj utakmici nakon pobjede kazao je da je uživao u utakmici.

-Ovo nije mala stvar, vratiti se nakon 3:0 za protivnika i na kraju pobijediti posle penala mogu samo momci koji vjeruju u sebe i koji imaju kvalitet. Na pravi način su prezentovali svoj grad i bila je privilegija biti Pljevljak u Novoj Varoši. Domaćini su se potrudili da naprave veliki sportski događaj i u tome uspjeli. Čestitam predsjedniku opštine Nova Varoš Radosavu Vasiljeviću što je sa Sportskim savezom organizovao ovaj turnir na kome je učestvovalo preko 30 ekipa. Čestitam ekipi Potoka iz Brodareva na fer i sportskoj borbi i naravno čestitam našim momcima na pobjedi, kazao je dr Vraneš.

Pljevlja su na ovom turniru nastupila u sastavu: Čolović,Nenadić,Gogić,Drobnjak,Jelovac,Svrkota, Danin Talovic,Pejović,Despotović,Mrdak.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: