novo

Počeo šesti Student Business Hub: Pripremanje studenata za poslovni ambijent

Besplatan program obuke Student Business Hub, koji organizuje Kancelarija za razvoj karijere i cjeloživotno učenje Univerziteta Crne Gore u saradnji sa kompanijom Balance2business, počeo je u subotu, 18. novembra. U okviru šeste generacije polaznika naći će se 15 studenata Univerziteta Crne Gore koji će se pripremati da odgovore na izazove koji ih mogu sačekati u poslovnom okruženju. Program je, po drugi put, podržala Evropska banka za obnovu i razvoj (ERBD).

Program je namijenjen mladima koji su motivisani da se, kroz usvajanje praktičnih znanja i vještine, pripreme za poslovni ambijent i svijet biznisa, ali takođe i za one koji žele da steknu jasnu viziju o sebi, svojoj budućnosti i svojim ciljevima.

U prvom dijelu programa, polaznici su imali prilike da, kroz veliki broj praktičnih vježbi, dublje upoznaju i prepoznaju sebe i šta zaista žele od svoje budućnosti i na koji način mogu dostići svoj definisani cilj.

Glavni predavač na obuci je osnivačica kompanije Balance2business Jelena Vuletić, koja studentima prenosi iskustva stečena u bogatoj karijeri.

Prvom susretu prisustvovali su polaznici prethodnih generacija, pa su ovom prilikom podijelili svoje impresije nakon završenog programa. Student Business Hub je u prethodne dvije godine prošlo već 120 učesnika, koji se već sada prepoznaju i ostvaruju rezultate u kompanijama, firmama i institucijama u kojima rade.

Studenti će nakon završenog programa, koji se održava u Sportsko-kulturnom centru Univerziteta Crne Gore, dobiti sertifikat kao potvrdu o uspješno realizovanoj obuci.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: