Podrška UNICEF-a CG za FK „Breznica“

Danas je na poziv šefa predstavništva UNICEF-a u Crnoj Gori Huana Santandera održan sastanak tokom kojeg su predstavnici FK Breznica prezentovali aktivnosti i planove kluba u narednom periodu.

Predstavnici UNICEF-a Crne Gore su naglasili da u potpunosti podržavaju misiju FK Breznica te pohvalili doprinos razvoju sporta za djecu i mlade u Pljevljima.

Potvrdili su da naše aktivnosti promovišu vrijednosti koje UNICEF takođe podržava i za koje se zalaže, te smo se složili da sada više nego ikad, kada imamo pandemiju COVI9-19 i izazove koje je donijela svima nama, sport i igru treba podržati jer igraju važnu ulogu u poboljšanju fizičkog i mentalnog zdravlja te potiču aktivno građanstvo i socijalnu uključenost. Predsjednik UNICEF-a Huan Santander najavio je uskoro posjetu našem klubu da podrži naše dječake i djevojke zbog čega smo veoma srećni i ponosni na naš rad iako tu podršku nemamo od privrednih subjekata iz Pljevalja – Rudnika uglja AD (za 2021. godinu sredstva koja smo dobijali bila su simbolična u odnosu na druge klubove) i Elektroprivrede Crne Gore koja nikad nije pomogla naš klub iako je FK Breznica najbolji sportski kolektiv Pljevalja za 2016, 2017, 2018 , 2019 i 2020 godinu što smo takođe prezentovali Huanu Santanderu – kaže Zoran Vuković.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: