Poštovani ljubitelji dobrih filmova, obavještavamo vas da u periodu 21.-23. septembar, u JU Centar za kulturu Pljevlja, za vas prikazujemo neka od najnovijih ostvarenja filmske industrije

Четвртак, 21-и септембар, резервисан је за пројекцију филма “Oppenheimer”, и то у два термина-од 17 и 21 час! Радња овог филма заснована је на књизи која је освојила Пулицерову награду, Амерички Прометеј: тријумф и трагедија Џеја Роберта Опенхајмера. Килијан Марфи тумачи Опенхајмера, теоретског физичара познатог као „отац атомске бомбе” због своје улоге у Пројекту Менхетн – подухвату из Другог свјетског рата који је развио прво нуклеарно оружје.

У петак, 22-ог септембра на репертоару је филм “Barbie”- ружичаста авантура, која ће одушевити све генерације. Улогу иконичне лутке преузима Марго Роби, а њену бољу половину- Кена игра Рајан Гослинг! Овај филм приказујемо у терминима од 18 и 21 час!

У суботу 23-ег септембра, приказиваћемо филм “Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One”. Итан Хант (Том Круз), и његов тим крећу у најопаснију мисију до сада: Да пронађу ново, застрашујуће оружје које пријети цијелом човјечанству, прије него што падне у погрешне руке. И овај филм приказујемо у терминима од 18 и 21 час.

Улазнице, по цијени од 3 еура, биће доступне за преузимање, на дан приказивања филмова у терминима од 12 до 21 час!

Резервације: 069 765 045

Добро дошли!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: