novo

Poziv poslodavcima za učešće na četvrtom Sajmu praksi i stipendija

Kancelarija za razvoj karijere i cjeloživotno učenje Univerziteta Crne Gore poziva zainteresovane poslodavce da se do 20. novembra prijave za učešće na četvrtom Sajmu praksi i stipendija

Cilj Sajma, koji će biti organizovan za studente završnih godina studija u periodu od 4. do 8. decembra, jeste povezivanje studenata sa poslodavcima u domenu njihovih budućih profesija i struka. Sajam je prilika da se studenti fakulteta Univerziteta Crne Gore, kroz direktne ili online intervjue, u trajanju od 15 do 20 minuta, predstave poslodavcima i upoznaju sa njihovom ponudom, koja može biti u vidu pružanja praktičnog iskustva ili stipendija. On je takođe i prilika da, u direktnoj komunikaciji, studenti saznaju više o načinu poslovanja različitih kompanija u Crnoj Gori.

Zainteresovani poslodavci putem ovakvih događaja imaju direktan pristup raznovrsnoj bazi studenata, imaju priliku da upoznaju veliki broj potencijalnih kandidata iz različitih akademskih oblasti, kao i da doprinesu vidljivosti njihovog brenda i angažmana u zajednici, čime mogu poboljšati ugled organizacije i društvenu odgovornost. 

Sajam praksi i stipendija je događaj koji Kancelarija za razvoj karijere i CŽU uspješno realizuje već četvrtu godinu za redom, što govori u prilog održivosti i potrebi za istim, koji je svake godine do sada prepoznat kao značajan i izuzetno posjećen. Na ovom Sajmu, imajući u vidu interesovanje poslodavaca, očekuje se učešće 70-100 kompanija i institucija. 

Zainteresovani poslodavci mogu se prijaviti za učešće na e-mail adresu: razvojkarijere@ucg.ac.me. U prijavi je potrebno navesti pozicije koje su u ponudi za praksu ili stipendiju, u skladu sa oblašću poslovanja kompanije. Poslodavci koji prihvate učešće na Sajmu neće imati nikakvih novčanih i drugih sličnih obaveza, osim intervjuisanja svih prijavljenih kandidata za praksu u njihovoj kompaniji. 

Ako ste kompanija koja želi da pruži šansu mladim ljudima da steknu praktične vještine u sferi njihovog obrazovanja, pozivamo vas da uzmete učešće na ovom projektu.

Za više informacija, kontakt je Kancelarija za razvoj karijere i cjeloživotno učenje Univerziteta Crne Gore:  

t: +382 (0) 20 414 244
e: razvojkarijere@ucg.ac.me
w: www.ucg.ac.me

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: