novo

Poziv studentima UCG: Prijave za četvrti Sajam praksi i stipendija otvorene do 4. decembra

Kancelarija za razvoj karijere i cjeloživotno učenje Univerziteta Crne Gore poziva studente završne godine osnovnih studija, kao i studente specijalističkih i master studija, da se prijave za četvrti Sajam praksi i stipendija, na kojem će imati priliku da upoznaju oko 60 prijavljenih poslodavaca iz različitih stručnih oblasti. 

Zainteresovani studenti prijave mogu slati do ponedeljka, 4. decembra do 12h.

Na Sajmu, koji će biti organizovan 7. i 8. decembra, studenti će imati priliku da se, kroz direktne ili online intervjue, u trajanju od 15 do 20 minuta, prema unaprijed utvrđenom rasporedu, predstave poslodavcima i upoznaju sa njihovom ponudom i putem Sajma steknu praktično iskustvo ili ostvare pravo na stipendiju. 

Studenti se prijavljuju slanjem popunjenog prijavnog formulara na e-mail adresu razvojkarijere@ucg.ac.me

Prijavni formular dostupan je na zvaničnom sajtu Univerziteta Crne Gore, u sekciji Kancelarije za razvoj karijere i CŽU i u prilogu. Studenti mogu prijavu donijeti i lično, u zgradu Rektorata, ali je preporuka da prijavu pošalju elektronskim putem.

Spisak kompanija koje će ponuditi prakse i stipendije, kao i fakulteti i oblasti i pozicije koje se traže, nalaze se u prilogu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: