novo

Poziv za prijavu kandidata za stipendije na univerzitetima Tajlanda 2024.

Ambasada Kraljevine Tajland posredstvom Ambasade Crne Gore u Budimpešti, uputila je poziv za prijavu kandidata za stipendije koje dodjeljuje Ministarstvo visokog obrazovanja, nauke, istraživanja i inovacija Kraljevine Tajland u saradnji sa tajlandskim univerzitetima za dodiplomske, magistarske i doktorske studije, kao i stipendije u programima mobilnosti za akademsku 2o24.godinu.

Za dodiplomske studije dostupni su programi iz oblasti Poslovna administracija, Avioprevoznički poslovi, te još 36 programa.

Za magistarske studije na raspolaganju su programi Primijenjena hemija, Primijenjena matematika, Primijenjena fizika, Primijenjena statistika, Biotehnologija, Kompjuterske nauke, Statistika, Poslovna analitika, Agrikultura, Tehnologija hrane, Hemija, Zaštita životne sredine, Informaciona tehnologija i digitalna inovacija, Materijali i biomedicinska fizika, Matematika, Prirodne nauke, Turizam, ugostiteljstvo i savremena tajlandska kultura, Društvene nauke i razvoj, Farmacija, Inženjering, Menadžment, Računovodstvo i finansije, Digitalni marketing i brendiranje, Javno zdravlje i dr. 

Za doktorske studije dostupni su sljedeći programi: Primijenjena hemija, Primijenjena matematika, Primijenjena fizika, Primijenjena statistika, Biotehnologija, Kompjuterske nauke, Statistika, Poslovna analitika, Medicinski inženjering, Agrikultura, Tehnologija hrane, Hemija, Materijali i biomedicinska fizika, Nauka, Društvene nauke i razvoj, Nauka o podacima, Farmacija, Menažment, Računovodstvo i finansije, Zaštita životne sredine, Digitalni marketing i brendiranje, Informacione tehnologije, Javno zdravlje i dr.

Dodatne informacije mogu se naći na linku u prilogu, a za detalje je potrebno obratiti se koordinatoru za prijem ustanove za koju ste zainteresovani (kontakti na linku).

Prijave se podnose direktno ustanovi za koju je kandidat zainteresovan, a selekciju takođe vrše komisije ustanove domaćina.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: