novo

Poziv zaposlenima: Upoznajte se s mogućnostima Ulysseus inicijative

U Plavoj sali Rektorata će se u četvrtak, 14. decembra, od 8:00 do 8:45 sati, održati kratka sesija predstavljanja Evropskog univerziteta Ulysseus, namijenjena zaposlenom nastavnom i stručnom osoblju Univerziteta Crne Gore. Prezentaciju će održati profesori sa partnerskog Univerziteta u Sevilji, koji će boraviti u Crnoj Gori povodom inicijalnog sastanka ovog projekta.

Pozivamo sve zaposlene da prate ovu sesiju i na taj način se upoznaju s mogućnostima koje se otvaraju zahvaljujući uključenju Univerziteta Crne Gore u ovu evropsku inicijativu.

Univerzitet Crne Gore će 13. i 14. decembra biti domaćin inicijalnog sastanka partnerskih organizacija Evropskog univerziteta Ulysseus, čime se označava početak druge faze razvoja Ulysseus mreže koja će trajati četiri godine. Na ovom dvodnevnom sastanku, učestvovaće preko 150 predstavnika inostranih partnera i oko 30 predstavnika Univerziteta Crne Gore. Prisutni će biti i rektori partnerskih univerziteta, koji će imati specijalne sesije i sastanke, s fokusom na postizanju izuzetnog nivoa obrazovnih inicijativa i proširenju uticaja Ulysseus-a na društvo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: