Priznanja za prvake školskih sportskih takmičenja

Danas je u sali Skupštine opštine Pljevlja upriličena dodjela priznanja učenicima  osnovnih i srednjih škola koji su osvojili prvo mjesto na opštinskim školskim sportskim takmičenjima “Pljevlja 2021“ u 4 sportske grane i 8 sportskih disciplina i to fudbal, košarka, rukomet i odbojka. Pehare i diplome najboljim u školskom sportu dodijelila je Emina Salihović, sekretarka Sekretrijata za društvene djelatnosti opštine Pljevlja.

Opština Pljevlja je dala puni doprinos u ostvarivanju javnog interesa iz oblasti školskog sporta, stvaranjem finansijskih, organizacionih i drugih uslova za nesmetano bavljenje učenika fizičkom aktivnošću. Finansiranjem održavanja opštinskih igara i pružanjem pomoći u odlasku na regionalna i državna prvenstva, naša lokalna uprava kao dugogodišnji partner u saradnji sa osnovnim i srednjim školama doprinosi razvoju školskog sporta u našem gradu, što dokazuju odlični sportski rezultati koje su naše škole ostvarile u 2021. godini.

Pored pehara i diploma, direktorima osnovnih i srednjih škola uručene su i Monografije MOSI igara koje će upotpuniti školske biblioteke a sve zarad čuvanja tradicije i uspjeha pljevaljskog sporta. 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: