novo

Profesorica Ana Milović prvi predavač u školi nauke sa temom „Čovjek i njegove emocije pod lupom hemije“

U organizaciji Fondacije za promovisanje nauke Prona na isttaživačkoj stanici Lovćen od 10 do 15 avgusta ove godine se održava Međunarodna ljetnja škola nauke.

Ova škola nauke je namhenjena talentovanim učenicima srednjih škola koji su se prijavili na Konkurs koji je raspisala fondacija Prona i poslali Motivaciono pismo.

Po prvi put na ovoj ljetnjoj školi nauke učestvuju pored učenika i studenata iz Crne Gore i učenici iz Srbije i Sjeverne Makedonije.Ono što je za nas iz Pljevalja bitno jeste da je prvi put učestvuje i jedan predavač iz Pljevalja.

Profesorica hemije Ana Milović imala je tu čast da bude prvi predavač na ovogodišnjoj školi nauke sa temom „Čovjek i njegove emocije pod lupom hemije“.

Predavači na ovakvim školama koje su dugi niz godina održavaju dolaze većinom sa raznih Univerziteta kako iz Crne Gore i okruženja, tako i iz Evrope, SAD, Japana itd.. Zbog toga je i ovaj uspjeh naše profesorice dokaz ispravnom i kontinuiranog njenog rada koji daje rezultate.

Na ovaj način pozivamo učenike iz Pljevalja da se u budućnosti prijave na Konkurse koje raspisuje Fondacija Prona da bi učestvovali na njihovim školama nauke..

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: