novo

Program razvoja i obrazovanja namjenjen talentovanim i vrijednim studentima iz Regiona

📢📢📢 Best of South East je program razvoja i obrazovanja namjenjen talentovanim i vrijednim studentima iz Regiona, a sproveden u saradnji Steiermärkische Sparkasse Banke i Univerziteta u Gracu, tokom trajanja jedne godine.

🎓💼 Program pripravnika usmjerava se na sticanje godinu dana praktičnog iskustva u Steiermarkische Sparkasse, istovremeno pružajući priliku za pohađanje kurseva na Univerzitetu u Gracu. S druge strane, program prakse omogućava studentima da se fokusiraju na svoje studije na Univerzitetu u Gracu tokom akademske godine, uz dodatno praktično iskustvo u Steiermarkische Sparkasse tokom ljetnjeg perioda nakon završetka akademske godine.

📌 Stipendija Best of South East dostupna je studentima i bivšim studentima ekonomije, biznisa i prava sa akreditovanih univerziteta u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji.

Cilj ovog programa je pružiti studentima internacionalne prilike za dalje obrazovanje, sticanje radnog iskustva i postizanje napretka u njihovoj profesionalnoj karijeri.

#UniverzitetCrneGore

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: