novo

Prva izložba astrofotografije Luke Šćepanovića uz zvuke Highway-a

Prihod od prodatih radova doniraće domovima za nezbrinutu djecu

Fotograf Luka Šćepanović imaće prvu izložbu astrofotografije idućeg petka, 8. septembra, u podgoričkom kafiću „Itaka libary bar“ u 19 sati, a posjetioci će moći da uživaju i u muzici benda Highway.

– Volite fotografiju, predivne predjele naše zemlje i kvalitetnu muziku Highway? Sve vas to očekuje na prvoj izložbi astrofotografije – navedeno je u pozivu sa društvene mreže Instagram profila The Black Mountain.

The Black Mountain/Luka Šćepanović/Instagram

Fotografije štampane na slikarskom platnu (100×60), kako je istaknuto, mogu se kupiti iste večeri, a time će se donirati njihovoj akciji za pomoć domovima za nezbrinutu djecu.- Startujemo 8. septembra i družimo se u Itaka library baru – poručeno je u pozivu.

The Black Mountain/Luka Šćepanović/Instagram

Nakon završetka studija na ekonomskom fakultetu u Podgorici, Šćepanović je počeo profesionalnu karijeru u Colliers Montenegro, međunarodnoj konsultantskoj kući za nekretnine. Kroz posao je počeo da se preorijentiše sa sfere finansija na marketing, i prošle godine je odlučio da kupi prvi fotoaparat.

The Black Mountain/Luka Šćepanović/Instagram

Ideju za slikanje zvjezdanog neba mu je došla od prijatelja i drugih fotografa, koji su mu pomogli da nauči tehnike “noćne fotografije”.

Šćepanović je rođen u Prištini 1991. godine, a odrastao u Beranama. Cilj mu je da nastavi da uči “zanat”, da predstavi prirodna bogatstva Crne Gore na malo drugačiji način, i da inspiriše druge da uživaju u, kako on kaže – sitnim momentima.

The Black Mountain/Luka Šćepanović/Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

%d bloggers like this: